Email: Holbaek71@hotmail.com Tlf. + 45 22 70 20 93

Firmatræning

Øg medarbejdernes motivation og effektivitet med sjov fælles motion en gang om ugen! Med Nordvestrunnings løbetræner kan du sætte sundheden op og sygedagene ned med et ugentligt sjovt og fælles træningspas. Vi finder sammen ud af hvad formålet skal være med træningen, om det er en kongepræstation til DHL-stafetten, eller en forøgelse af medarbejder glæde, fællesskab og sammenhold. Under alle omstændigheder skal det være sjovt og nyt hver eneste gang! Læs mere om fordelene ved motion i arbejdstiden ved at klikke her.

Opstarts møde Træningen Afslutning
Vi holder et uforpligtende møde, hvor vi snakker om hvad målet er med træningen:

  • Medarbejder sundhed,glæde, effektivitet osv.
  • Konkurrence

Alt efter formålet med træningen planlægger jeg Jeres træningsforløbet. Når dette er planlagt kontaktes I igen, får et kort udkast, og vi aftaler en dato for start

Træningen kommer til at foregå i lokalområdet omkring virksomheden, så medarbejderne ikke skal så langt væk. Gerne i en park eller på en sti, hvor underlaget ikke er for hårdt. Her laver vi en fælles rolig opvarmning efterfulgt af koordinationsøvelser og let stræk. Derefter vil vi lave diverse lege og intervaller inde for tidsrammen. Træningen afsluttes med let afjog. Er målet en konkurrence vil der sandsynligvis blive udført nogle løbetests til en af de sidste træninger. Yderligere vil forløbet blive afsluttet med evt. deltagelse ved stafetløb hvor sammenholdet styrkes.