Email: Holbaek71@hotmail.com Tlf. + 45 22 70 20 93

Klubtræning

klubtrainingSkal Jeres klub have et friskt indspark med nye metoder, intervaller, udfordrende træningspas eller rent faktisk bare have en fast træner med overblik? Nordvestrunning tilbyder klubtræning arrangeret af Peter Breiner Nielsen, der genem mange år som løbetræner i Holbæk LMK og FK Osherred har stor erfarring med spændende og anderledes klubtræning.

Med Nordvestrunning kan i forvente følgende 4 faser når i bruger Peter Breiner Nielsen som Jeres løbetræner.

Mødet Start Træningen Afslutning & Opfølgning
Vi afholder et uforpligtende opstartsmøde hvor parterne mødes. Foreningen skal her fortælle hvad de ønsker at få ud af samarbejdet med Nordvestrunning.

  • Er der fx et bestemt mål der skal opnås?
  • Hvad er der fokus på I Jeres forening?
  • Er det sjov og udfordrende træning?
  • Er det resultatbaseret med stort R?
  • Mødet skal give Peter Breiner Nielsen en mulighed for at forstå klubben, så den bedste mulige løsning kan gives til klubben.

Til den første træning vil løberne skulle lære Peter at kende og omvendt. Den første træning vil ofte være bestående af en test, hvor Peter skal se hvad løberne kan på nuværende tidspunkt.

Løberne må meget gerne informerer om irritationer eller skader. På den måde ved Peter hvornår nogle af løberne måske skal stå af på en enkelt øvelse eller lign. for at sikre, at skaden ikke forværres.

Træningen vil normalt bestå af en ugentlig træningsdag hvor Peter er til stede, hvor klubben på de øvrige træningsdag følger et program udarbejdet i samarbejde mellem klubben og Peter.

Klubben skal sørger for at følge træningsprogrammet for at få mest ud af ydelsen. Husk endelig at spørge hvis der er spørgsmål, eller ting der ikke er helt klart!

Som afslutning på forløbet vil der sandsynligvis blive udført endnu en test. Løberne skulle gerne fornemme en forbedring i deres form nu, og dermed præsterer bedre i den sidste test. Det kan også være at forløbet afslutter med deltagelse i en konkurrence.

Tidligere klubber
Holbæk LMK
FK Odsherred

Aktiv Motion Holbæk
Holbæk ELMK