Email: Holbaek71@hotmail.com Tlf. + 45 22 70 20 93

Personlig træning

Personlig-Training

Nu er tiden inde!

Nordvestrunning starter nyt løbehold og personlig træning op manden den 13. marts 2017 – kl.17:00 ved Fremad Holbæks klubhus / Holbæk Stadion! 13 Ugers træningsforløb! Læs meget mere lige HER!

Er målet klart men vejen dertil sløret? Står du og drømmer om at gennemføre et marathon eller er målet en fantomtid på 5 km? Hvad end du går og bøvler med står Jeg klar til at hjælpe dig i mål! Bliv personligt trænet af Nordvestrunning, og bliv en del af et team af ambitiøse løbere der vil fremad.

Møde Opstart Under forløbet Afslutning
Den interesserede løber kontakter Nordvestrunning via mail eller tlf., hvorefter jeg (Peter Breiner Nielsen) har en dialog med den enkelte løber om målet med den personlige træning. Det kan være du jagter personlige rekorder, ønsker muligheden for at træne optimalt sammen med andre engagerede løbere, prøve dig selv af med 2 ugentlige tilrettelagte fællestræninger, prøve at følge et program, som jeg tilpasset specielt til dig og dit niveau. Et andet vigtigt element er hvor meget tid der er til træning. Vi får sammen det hele til at gå op i en højere enhed, når vi kombinerer træning, arbejde og familie. Når målet med din personlige træning er på plads, udarbejder jeg det første 2-ugers træningsprogram.
Det er meget vigtigt med en god dialog mellem træner og løber for at finde frem til den rette dosering af træning m.m. og vigtigt at du kommer med feedback fra diverse træningspas. Dvs. hvordan føles benene, er de trætte eller ømme(vi vil helst undgå overtræning og skader m.m.) eller føler du dig “flyvende” ? Det gælder om at få det optimale ud af træningen og lære at lytte til kroppens signaler.
Træningen kører derudaf. Nogle Nordvestrunners træner 7 gange om ugen, andre 3-4-5 eller 6 gange, men for ALLE er det fælles, at LØB er noget vi holder meget af. Jeg sørger for varierede intervaller/tempoture på forskellige ruter/underlag med diverse indlagte opvarmningslege, koordinationsøvelser osv. Der er sjældent 2 ens intervaltræninger under et 4 mdr. forløb. Det sociale aspekt vægtes også højt hos Nordvestrunning. Det at have nogle løbekammerater der ligesom træneren interesserer sig for hvad løbemakkeren har af løbemål og hvordan det går ved de enkelte løb er meget vigtigt, ligesom det, at Nordvestrunners pacer hinanden ved de enkelte træningspas. Humøret gerne er i top !! Nu lyder afslutning egentlig forkert, for vi er jo løbere. Vi træner jo næsten altid, det er nærmest en passion og PAUSE er noget vi holder mellem intervallerne !!
Men et 4 mdr. træningsforløb afsluttes jo som regel med, at den enkelte Nordvestrunner deltager i det løb/konkurrence, som træningen har været tilrettelagt hen imod.
Desuden laver Nordvestrunning gerne en TEST f.eks. 5000 m. bane, hvor alle Nordvestrunners deltager efterfulgt af f.eks. fællesspisning !!!

Hvis det lyder som noget du kunne være interesseret i skal du være velkommen til at kontakte mig. Find mine oplysninger på toppen af siden eller ved at klikke her.